Natuurlijke groei
De bedrijfsgeschiedenis van Elektro Wouters start in 1964: Norbert Wouters start de Algemene elektriciteitsonderneming Elektro Wouters. Een tijdje later stapt zijn echtgenote, Angèle, mee in de zaak. Zij wordt verantwoordelijk voor de winkel met elektrische toestellen, huwelijkslijsten, enz. Terwijl Norbert samen met zijn medewerkers de elektrische installaties voor zijn rekening neemt.

Steeds grotere projecten
De betrouwbaarheidsreputatie van de onderneming effent het pad naar almaar grotere opdrachten. Er lopen vragen binnen voor elektriciteitswerken in bijvoorbeeld het stadhuis van Mechelen, de speelkaartenfabriek Carta Mundi en verschillende grote sportcomplexen. In 1993 verjongt Norberts neef, Patrick, het management. Meteen een ideaal moment voor een administratieve overschakeling naar de nv Elektro Wouters.

Nieuwe perspectieven
In juli 1999 nemen Norbert en Angèle - na 35 jaar - iets meer afstand: Patrick neemt de fakkel over. Met een gezonde ambitie bouwt hij verder aan het bedrijf. In 2003 vervangt een splinternieuw magazijn het oude gebouw. De aanzet tot een verdere groei met optimale service was gezet. Want daar draait het uiteindelijk om: kwaliteit en service tegen een eerlijke prijs.
BE 0449 825 424 | Bareelstraat 79 - B-2580 Beerzel | tel: +32 (0) 15 75 56 81 | fax: +32 (0) 15 75 23 75  | e-mail
HomeGeschiedenisFoto'sContactVacatures
ElektriciteitVerlichtingData-bekabelingDomoticaVeiligheid